Lions Club Hoorn schenkt € 2500

      Comments Off on Lions Club Hoorn schenkt € 2500

Lions Club Hoorn Velius
De Lions Club Hoorn hield een actie voor kansarme straatkinderen van de Peruaanse Stichting Los Cachorros in Ayacucho. Men besloot daartoe geld in te zamelen. Met een heel mooi resultaat!

Het bestuur van de Lions nodigde econoom, schrijver en futuroloog Peter van der Wel uit als spreker. Hij nam de aanwezigen mee in een “wake up call”. Met een bijzonder beeldverhaal liet hij zien welke technische ontwikkelingen op ons af komen, wat ons in de verdere toekomst nog te wachten staat en wat die verandering voor ons gaat betekenen.

Iedereen kan zich de bezielende uitleg van Chriet Titulaer herinneren toen hij jaren geleden de toekomst voorspelde. Peter maakte duidelijk hoe op korte termijn de techniek het lijkt te gaan winnen van de mens. Hij deed dat op bijzondere en inspirerende wijze.

Aansluitend kreeg Los Cachorros een cheque overhandigd van € 2.500. Omdat nog niet alle toegangskaarten waren afgerekend en een deel van de verkoop van boeken achteraf aan ons wordt toegekend, kan dit bedrag nog verder oplopen. De verkoop van handgemaakte Peruaanse huisvlijt bracht ook nog € 190 op. Hartelijk dank aan alle betrokken belangstellenden.

Hans van Kesteren, bestuurslid/fondsenwerver van Los Cachorros Holland.